babka%20piaskowa

Uldo Babka o smaku cytrynowym Koncentrat

 

  • Aromatyczny cytrynowy smak
  • Najwyższa jakość
  • Przedłużona trwałość

Koncentrat do produkcji puszystych i wilgotnych babek piaskowych o cytrynowym smaku. Wygodny i łatwy w użyciu, garantuje powtarzalność produkcji, umożliwia wypiek ciasta o miękiszu świeżym przez długi czas, nadaje intensywny, cytrynowy aromat gotowego produktu. Zastosowanie koncentratu zapewnia spore oszczędności poprzez dodanie mąki i cukru bezpośrednio w piekarni lub cukierni.

Składniki

skrobia pszenna, syrop glukozowy w proszku, emulgatory: E472a, E472b, E475, E471; cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna), odtłuszczone mleko w proszku, aromat, sól, substancja zagęszczająca: E466

 

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1516/357
tłuszcz [g]:2,2
 - w tym kwasy nasycone [g]:2,0
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 80,2
 - w tym cukry [g]:25,2
błonnik [g]:1,2
białko [g]:3,6
sól [g]:3,1
Receptura

Uldo Babka o smaku cytrynowym Koncentrat - babka

Kostka cytrynowo-mandarynkowa - Słodka Inspiracja

KalkulacjaUldo Babka o smaku cytrynowym Koncentrat
 SpecyfikacjaUldo Babka o smaku cytrynowym Koncentrat

Karta Produktu Gotowego

Babka o smaku cytrynowym

   |   do góry

liczniki odwiedzin