Uwolnij się od "E"! : produkty bez substancji dodatkowych posiadających oznaczenie „E”.
Nowość! V-Max
Środek wypiekowy do pieczywa pszennego i pszenno-żytniego o prostym składzie i korzystnej kalkulacji cenowej.
25.10.2024
Nowość! Pieczywo Wysokobiałkowe
doskonałe uzupełnienie diet wysokobiałkowych dla osób, które chcą zachować różnorodność spożywanych produktów oraz uzupełnić ilość spożywanego białka.
14.10.2024
Makaroniki
Wyjątkowe ciasteczka, delikatne w środku i chrupiące na zewnątrz. Zachwycają nie tylko smakiem, ale także kolorami i formą. Można nadziewać je różnymi kremami. Często serwowane są na eleganckich przyjęciach, weselach czy na innych uroczystościach. Przygotowane na bazie mieszanki Uldo Beza.
08.07.2024
Bułki laminowane
Chrupiąca skórka, bardzo delikatny miękisz oraz duża objętość bułek dzięki zastosowaniu laminacji. Wydłużona świeżość produktu dzięki dodaniu tłuszczu
Duża porowatość miękiszu i krótki zgryz. Przygotowane na bazie mieszanki Uldo Ultra Plus Durum.
08.07.2024
PP Extra
Środek do przedłużenia trwałości pieczywa. Preparat przeciwpleśniowy, zapobiegający tzw. chorobie ziemniaczanej pieczywa.
04.07.2024
Ciastka Keto
Unikatowe, niskowęglowodanowe ciastka, idealnie wpisujące się w dietę ketogeniczną. Zdrowa i pyszna alternatywa dla tradycyjnych słodyczy.
22.05.2024
Chleb i bułki na maślance
Przygotowane na bazie mieszanki Uldo Chleb jak dawniej. Dzięki dodaniu maślanki pieczywo ma niezwykle delikatny i wilgotny miękisz, posiada niepowtarzalny smak tradycyjnych, domowych wypieków, długo zachowuje świeżość.
15.05.2024
Pinsa/ Ciabatta
Produkt do wyrobu tradycyjnego pieczywa włoskiego typu pinsa, ciabatta lub foccacia. Doskonały do przekąsek i kanapek.
09.01.2024